uusi tapa

Pienennä hiilijalanjälkeä valitsemalla markkinoiden ekologisin materiaali.

Ammattilaisille

Toteutamme eri kokoluokan projekteja materiaalien toimituksesta, avaimet käteen-ratkaisuihin rakennusliikkeille ja julkisiin kohteisiin. Käytämme rakentamiseen hiilijalanjäljeltään negatiivisia hamppuelementtejä, jotka on helppo asentaa, ja joiden rakennusaika on lyhyt. Hamppuharkot soveltuvat myös sisätilan ratkaisuihin, kuten väliseiniksi.

Hamppuharkot ovat 100% ekologisia ja ne soveltuvat hyvin monenlaisiin käyttökohteisiin. Käyttämällä Natural Elementin hamppuharkkoja otat askeleen kohti hiilineutraalia maailmaa

Hamppu

Hamppukuitu ei ole vain ympäristöystävällinen, vaan myös kustannustehokas, laadukas ja monikäyttöinen materiaali. Ominaisuuksiensa ansiosta hampusta valmistetut harkot soveltuvat sekä sisätilojen yksittäisiin ratkaisuihin että kokonaisten rakennusten rakentamiseen.

1. Säätelee lämpötilaa

Hamppuharkot hajoittavat lämpöä. Näin sisätilan lämpötila pysyy vakiona ja lämpövaihtelu päivän ja yön välillä vähenee.

2. Säätelee kosteutta

Hamppuharkot säätelevät kosteutta korkean vesihöyryn läpäisevyyden ansiosta. Ne toimivat myös puskurina kosteudelle ja takaavat siten hyvän sisäilman.

3. Vaimentaa meteliä

Hamppuharkot toimivat äänenvaimentimina ja suojaavat esimerkiksi kadulta ja kaupungista kuuluvalta melulta.

4. Ei syty tuleen

Hamppuharkot eivät syty tuleen eivätkä päästä ilmaan myrkyllisiä höyryjä. Harkoilla on jopa yli 2 tunnin palonkestävyys.

Rakennetaan yhdessä kestävämpi tulevaisuus

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Tutustu

Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright Natural Element Oy 2023. Toteutus Superluova.

Scroll to Top